FOTO Produs retras de la vânzare din magazinele DM

FOTO Produs retras de la vânzare din magazinele DM
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 aug 2023

Un lot de rondele de orez cu zmeură a fost retras din magazinele dm-drogerie markt și este rechemat de la consumatori întrucât ar putea avea un conținut ridicat de aflatoxine, substanțe care sunt dăunătoare dacă sunt consumate pe o perioadă îndelungată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), dm‐drogerie markt recheamă preventiv articolul „dmBio rondele de orez cu zmeură 8luni+ ECO 35g", scrie News.ro.

CONFIRMARE FOTO Proprietarul Zara aduce în România, în premieră pentru regiune, un brand care vinde la preț redus CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Proprietarul Zara aduce în România, în premieră pentru regiune, un brand care vinde la preț redus

Sunt afectate doar articolele cu data limită de consum (MHD) 04.06.2024, lotul NL 157. Aceste informații pot fi găsite pe partea din spate a ambalajului.

Articolul a fost retras de la vânzare, întrucât „nu se poate exclude” că articolele cu data limită de consum menționată pot avea un conținut ridicat de aflatoxine. Aceste substanțe pot fi dăunătoare pentru sănătate dacă sunt consumate pentru o perioadă lungă de timp. Aflatoxinele sunt produse metabolice, care provin din diverse ciuperci de mucegai.

Clienții sunt sfătuiți să nu consume produsul cu data limită de consum menționată și să îl returneze nedeschis sau deja deschis în magazinele dm. Prețul de achiziție va fi rambursat, chiar și fără prezentarea bonului fiscal. Produse pot fi returnate până în 15 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
dm
aflatoxine