FOTO Tentativă de fraudă în România cu oferte McDonald's

FOTO Tentativă de fraudă în România cu oferte McDonald's
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mar 2024

Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează asupra unei tentative de fraudă prin folosirea imaginii McDonald's România. Oferta transmisă de atacatori promovează produse la preț redus și solicită completarea datelor cardului bancar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Tentativă de fraudă prin folosirea imaginii McDonald's România! Echipa DNSC vă recomandă să fiți atenți la campaniile promoționale false și să verificați întotdeauna că sunteți pe un canal de comunicare oficial al companiei, înainte de a face click sau a furniza date cu caracter sensibil”, avertizează oficialii DNSC.

ULTIMA ORĂ Închiderea tuturor magazinelor sâmbăta și duminica, după o anumită oră, în discuția Guvernului cu micii comercianți CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Închiderea tuturor magazinelor sâmbăta și duminica, după o anumită oră, în discuția Guvernului cu micii comercianți

Potrivit acestora, printr-o simplă verificare a link-ului cu o soluție de securitate disponibilă gratis online (virustotal.com, scamadviser.com), se poate observa ce se află de fapt în spatele mesajului/reclamei.

FOTO Tentativă de fraudă în România cu oferte McDonald's

Reclama asupra căreia avertizează specialiștii promovează produse la preț redus și solicită completarea datelor cardului bancar.

FOTO Tentativă de fraudă în România cu oferte McDonald's

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
restaurant