Franciza DAbo Doner continuă extinderea și deschide 4 restaurante. “Toată lumea ne-a spus că suntem nebuni. Am făcut eforturi supraomenești.”

Franciza DAbo Doner continuă extinderea și deschide 4 restaurante. “Toată lumea ne-a spus că suntem nebuni. Am făcut eforturi supraomenești.”
scris 8 mar 2021

Franciza DAbo Doner, deținută de sibianul Dan Paștiu, continuă planurile de expansiune și deschide 4 restaurante, într-o singură zi.

Orașele alese pentru extinderea DAbo reprezintă trei premiere: Cluj-Napoca (2 restaurante), Bacău și Brezoi, care va fi și prima locație Drive-Thru a rețelei naționale DAbo Doner.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

“Când am spus că ne dorim un eveniment unic, în cadrul căruia să deschidem 4 restaurante într-o zi, în același timp, toată lumea ne-a spus că suntem nebuni. Și mă refer aici în special la francizații DAbo, care știu ce presupune să deschizi un nou restaurant, cât efort se depune și, de asemenea, care au simțit pe propria piele ce a însemnat ultimul an pentru industria HoReCa. Eu prefer să spun că am arătat curaj într-o perioadă de restriște a economiei românești. Am făcut eforturi supraomenești pentru a face lucrurile să se întâmple, și vorbesc atât despre amenajarea noilor unități, cât mai ales despre dislocarea echipelor de traineri și formatori DAbo în 3 orașe distincte. A fost o provocare să demonstrăm că se poate, dar iată-ne acum bucurându-ne de rezultate”, explică Dan Paștiu, fondatorul DAbo International. 

Franciza merge mai departe cu planurile începute în 2020, dar întârziate de contextul pandemic, având în plan să deschidă în total 38 de unități la nivel național, până la finalul lui 2021.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

“Orice criză vine cu greutăți, dar mai ales cu oportunități. Acest virus nu trebuie să stea în calea progresului. Este important ca antreprenorii să depună tot efortul posibil pentru a elimina consecințele unui context nefavorabil pentru toată lumea și pentru a profita de oportunități. Chiar dacă 2021 pare un an de recesiune economică, pentru noi, pentru DAbo, este un an de dezvoltare. Planul este ca până finalul anului să mai adăugăm pe harta DAbo 38 de restaurante”, încheie Dan Paștiu.

Pe plan extern, DAbo Doner își propune să deschidă anul acesta încă 5 locații în Londra și 40 de restaurante în toată Anglia în următorii 3 ani. Acestora li se adaugă deschiderea de noi unități în Spania și Luxemburg, în Ungaria - sub Master Franciză, prin intermediul partenerului din franciza DAbo care are unități deschise în Satu Mare și Baia Mare, dar și în Bulgaria - prin intermediul partenerului care deține deja două unități sezoniere pe litoral și un restaurant permanent în Mangalia.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Franciza DAbo, fondată de sibianul Dan Paștiu în 2013, numără în prezent 52 de unități deschise, care au în spate 30 de parteneri francizați. DAbo s-a extins rapid la nivel național, astfel că, în 2018, cifra de afaceri a întregului lanț de restaurante a atins la 17 milioane de euro, iar în 2019 a ajuns la 22 milioane de euro. În 2020, cifra de afaceri a fost de 19 milioane de euro, în condițiile în care restaurantele au fost închise sau au funcționat doar în regim pick-up & delivery, conform regulilor impuse de contextul pandemic.

viewscnt
Afla mai multe despre
dabo doner
restaurante