Fru Fru emite obligațiuni corporative de 5,5 milioane lei, care vor fi tranzacționate din 14 iunie pe ATS la bursă

Fru Fru emite obligațiuni corporative de 5,5 milioane lei, care vor fi tranzacționate din 14 iunie pe ATS la bursă
scris 12 iun 2016

Firma Good People, care deține restaurantul și alimente bio sub brandul Fru Fru, va emite obligațiuni corporative în valoare nominală totală de maximum 5,5 milioane lei (1,23 milioane euro), care vor fi tranzacționate din 14 iunie pe piața alternativă de tranzacționare (ATS) a Bursei de Valori București, potrivit unui anunț al BVB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profit.ro a scris în aprilie despre intenția companiei de a emite obligațiuni corporative.

”Aprobă emiterea de către Good People - S.A. a unor obligațiuni corporative negarantate, neconvertibile și nesubordonate, în valoare nominală totală de maximum 5,5 milioane lei în formă dematerializată, denominată în lei, cu o rată fixă a dobânzii de maximum 9%/an și o scadență de maximum 5 ani pentru a fi oferite investitorilor în România și/sau în alte jurisdicții, prin intermediul unui plasament privat sau ofertă publică”, potrivit deciziei consiliului de administrație al Good People.

Obligațiunile vor fi emise în cadrul plasamentului privat sau ofertei publice pe piața alternativă de tranzacționare (ATS) a Bursei de Valori București.

FOTO Tricolorii au vizitat castelul din Chantilly CITEȘTE ȘI FOTO Tricolorii au vizitat castelul din Chantilly

Firma Good People este fosta Mondo di Pasta, înființată în anul 2005. Inițial, compania a avut ca domeniu de activitate producția de paste și comercializarea prin serviciul de livrări la domiciliu și magazine proprii.

În octombrie 2014 a fost lansat magazinul online DETOX shop (www.frufru.ro/detox). Good People deține un restaurant Fru Fru pe strada Batiștei din București,  iar produsele sunt prezente și în alte 200 de pucte de vânzare, precum magazinele Mega Image, rețeaua Inmedio și centrele medicale Regina Maria.

Românii plătesc, în medie, 1.300 de lei pentru un smartwatch - studiu CITEȘTE ȘI Românii plătesc, în medie, 1.300 de lei pentru un smartwatch - studiu

Anul trecut, afacerile Fru Fru s-au situat la 17,5 milioane lei (3,9 milioane euro), cu 76% mai mare comparativ cu 2014, și un profit net de 448.860 lei (101.000 euro, de peste 3,5 ori mai mic.

Acționarii Good People sunt Johann Gabriel Heubach - 39%, Gavril Marius Zaharia -16,8%, Sergiu Neguț - 11,2%, Codruța Maria Brujan – 6%, Philipp Stefan Hausmaninger – 1% și firma Arancea – 1%.

viewscnt
Afla mai multe despre
fru fru
obligațiuni
piața de capital
bursa
tranzactionare