Subway a deschis un restaurant în benzinăria Petrom din Băneasa

Subway a deschis un restaurant în benzinăria Petrom din Băneasa
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 9 iun 2016

Subway a deschis un restaurant în stația de alimentare Petrom din Băneasa, a patra unitate din rețeaua de benzinării și a 7-a la nivel național, a anunțat OMV Petrom.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Stația Petrom Băneasa beneficiază de un spațiu generos, inclusiv cu locuri de parcare. Subway, unul din cele mai mari și mai cunoscute lanțuri de restaurante din lume, ni s-a alăturat și în această stație-reper pentru București”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

Restaurantul din cadrul benzinăriei Petrom Băneasa este cel de-al patrulea restaurant deschis în cadrul parteneriatului dintre Petrom și Subway, început în 2014.

Unitatea are o suprafață de 127 de metri pătrați și 36 de locuri la mese.

Primul restaurant Subway din benzinării a fost inaugurat în vara lui 2014, în stația Petrom Veștem, la ieșirea din Sibiu.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est. Pe piața distribuției de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe piețele din România și țările învecinate prin intermediul a circa 800 benzinării, la sfârșitul lui 2015.

Primul restaurant Subway din România a fost deschis în anul 2012 în București, iar, de atunci, extinderea rețelei a continuat unitatea din Băneasa fiind cea de-a 27-a deschisă în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
subway
petrom
restaurant