Subway a deschis un restaurant în benzinăria Petrom din Băneasa

Subway a deschis un restaurant în benzinăria Petrom din Băneasa
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 9 iun 2016

Subway a deschis un restaurant în stația de alimentare Petrom din Băneasa, a patra unitate din rețeaua de benzinării și a 7-a la nivel național, a anunțat OMV Petrom.

Urmărește-ne și pe Google News

“Stația Petrom Băneasa beneficiază de un spațiu generos, inclusiv cu locuri de parcare. Subway, unul din cele mai mari și mai cunoscute lanțuri de restaurante din lume, ni s-a alăturat și în această stație-reper pentru București”, a declarat Adrian Nicolaescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

Restaurantul din cadrul benzinăriei Petrom Băneasa este cel de-al patrulea restaurant deschis în cadrul parteneriatului dintre Petrom și Subway, început în 2014.

Unitatea are o suprafață de 127 de metri pătrați și 36 de locuri la mese.

Primul restaurant Subway din benzinării a fost inaugurat în vara lui 2014, în stația Petrom Veștem, la ieșirea din Sibiu.

OMV Petrom este cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est. Pe piața distribuției de produse petroliere, OMV Petrom este prezent pe piețele din România și țările învecinate prin intermediul a circa 800 benzinării, la sfârșitul lui 2015.

Primul restaurant Subway din România a fost deschis în anul 2012 în București, iar, de atunci, extinderea rețelei a continuat unitatea din Băneasa fiind cea de-a 27-a deschisă în România.

viewscnt
Afla mai multe despre
subway
petrom
restaurant