Glamour Design estimează o dublare a cifrei de afaceri și mută showroom-ul Diseno într-un spațiu mai mare

Glamour Design estimează o dublare a cifrei de afaceri și mută showroom-ul Diseno într-un spațiu mai mare
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 10 dec 2015

Compania de articole sanitare de lux Glamour Design, fondată în 2008 de Cătălina Mazerschi, a investit 100.000 euro pentru a-și muta showroom-ul din București într-un spațiu mai mare și estimează o dublare a cifrei de afaceri în 2016, la două milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Compania și-a mutat showroom-ul din zona Primăverii la parterul unei clădiri de birouri de pe B-dul. Mareșal Averescu, în apropierea Arcului de Triumf din București, unde a închiriat un spațiu de 320 de metri pătrați.

Proprietara Diseno estimează o dublare a cifrei de afaceri odată cu deschiderea noului showroom, care beneficiază de o accesibilitate mai bună și locuri de parcare, de la un milion de euro în acest an, la 2 milioane de euro în 2016.

”În prezent, circa 70% din vânzările Diseno sunt realizate prin intermediul arhitecților și designerilor cu care colaborăm încă de la lansarea companiei, iar pe ceilalți clienți i-am câștigat pe bază de recomandări. Noul showroom va beneficia de o vizibilitate mai mare și de un spațiu mai eficient, pe un singur nivel, astfel că sperăm să atragem clienți noi. Ținta de vânzări pentru 2016 este de 2 milioane de euro”, a declarat Cătălina Mazerschi, General Manager și acționar unic al firmei Glamour Design.

Diseno importă și distribuie plăci ceramice și articole sanitare din Spania și Italia, iar noul showroom va expune în proporție de 80% produse ale grupului spaniol Porcelanosa, unul dintre cei mai mari jucători din piața de profil și furnizor al casei regale britanice.

Tranzacția de închiriere a spațiului pentru noul showroom a fost asistată de firma de consultanță imobiliară DTZ Echinox.

Cătălina Mazerschi a fondat Diseno în 2008, după ce a lucrat timp de zece ani într-o altă companie din domeniu în cadrul căreia a ocupat poziția de director adjunct. Produsele comercializate de Diseno ajung în primul rând în case și apartamente de lux, un segment al pieței rezidențiale care a început să își revină după perioada crizei.

viewscnt
Afla mai multe despre
diseno
investiție
showroom