Grupul Sphera își extinde rețeaua de restaurante KFC în Italia

Grupul Sphera își extinde rețeaua de restaurante KFC în Italia
scris 19 iun 2019

Sphera Franchise Group deschide cea de-a treia unitate din acest an, în orașul Bolzano, din Italia, în Centrul Comercial Twenty.

Francizorul român deține în prezent 77 de restaurante KFC în principalele orașe ale țării, iar din 2017 a început să extindă brandul și la nivel internațional, în Italia, ajungând, astfel, la 13 restaurante în doi ani.  

Tranzacție: Regina Maria preia laboratoarele Genetic Center din București și Cluj CITEȘTE ȘI Tranzacție: Regina Maria preia laboratoarele Genetic Center din București și Cluj

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

În România, lanțul de restaurante KFC numără 77 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și 13 în Italia.

Sphera Franchise Group (SFG), companie care operează lanțurile de alimentație publică Pizza Hut, Pizza Hut Delivery, KFC și Taco Bell, a înregistrat în primul trimestru vânzări în restaurante în valoare de 214,72 milioane lei, în creștere cu 26,1% față de cele de 170,23 milioane lei din perioada similară a anului trecut. Nu mai puțin de 72,2% din aceste încasări au fost reprezentate de veniturile de 176,50 milioane lei din restaurantele KFC din România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
grupul sphera
kfc
italia