H&M ajunge luna aceasta la 50 de magazine în România

H&M ajunge luna aceasta la 50 de magazine în România
scris 6 nov 2016

Retailerul suedez de fashion H&M deschide, pe 17 noiembrie, un magazin în Iulius Mall Iași și ajunge astfel la o rețea de 50 de magazine în România, porivit unui anunț al companiei. 

Aceasta va fi cea de-a doua unitate H&M din Iași, după cea inaugurată în 2012, tot în rețeaua Iulius, în ansamblul multifuncțional Palas.

Iulius a anunțat această deschidere încă din iulie. Magazinul are o suprafață de 1.500 metri pătrați, desfășurată pe două niveluri.

H&M este prezent în România din 2011 și a avut vânzări de 1,51 miliarde de coroane suedeze (161,7 milioane euro) pe piața locală în primele nouă luni ale anului fiscal (1 decembrie 2015 – 31 august 2016), în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior.

În lei, H&M România a raportat o creștere a vânzărilor, încluzând TVA, de 20%, potrivit raportului financiar al grupului.

De la începutul anului, H&M a deschis încă șase magazine. Grupul a deschis recent, în centrul comercial Veranda, al 15-lea magazin din București. De la începutul anului, H&M a mai deschis magazine în București (Park Lake), Craiova, Satu Mare, Focșani și Timișoara.

Grupul Hennes&Mauritz (H&M), fondat în Suedia în 1947, deține în portofoliu șase branduri: H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday și &Other Stories. În România este prezent cu H&M și COS.

Iulius Mall Iași a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureștiului și al doilea din țară.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
h&m
iulius mall
magazin