H&M ajunge luna aceasta la 50 de magazine în România

H&M ajunge luna aceasta la 50 de magazine în România
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 6 nov 2016

Retailerul suedez de fashion H&M deschide, pe 17 noiembrie, un magazin în Iulius Mall Iași și ajunge astfel la o rețea de 50 de magazine în România, porivit unui anunț al companiei. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Aceasta va fi cea de-a doua unitate H&M din Iași, după cea inaugurată în 2012, tot în rețeaua Iulius, în ansamblul multifuncțional Palas.

Iulius a anunțat această deschidere încă din iulie. Magazinul are o suprafață de 1.500 metri pătrați, desfășurată pe două niveluri.

H&M este prezent în România din 2011 și a avut vânzări de 1,51 miliarde de coroane suedeze (161,7 milioane euro) pe piața locală în primele nouă luni ale anului fiscal (1 decembrie 2015 – 31 august 2016), în creștere cu 19% față de perioada similară a anului anterior.

În lei, H&M România a raportat o creștere a vânzărilor, încluzând TVA, de 20%, potrivit raportului financiar al grupului.

De la începutul anului, H&M a deschis încă șase magazine. Grupul a deschis recent, în centrul comercial Veranda, al 15-lea magazin din București. De la începutul anului, H&M a mai deschis magazine în București (Park Lake), Craiova, Satu Mare, Focșani și Timișoara.

Grupul Hennes&Mauritz (H&M), fondat în Suedia în 1947, deține în portofoliu șase branduri: H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday și &Other Stories. În România este prezent cu H&M și COS.

Iulius Mall Iași a fost inaugurat în aprilie 2000, la acea dată fiind primul mall construit în afara Bucureștiului și al doilea din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
h&m
iulius mall
magazin