Hervis deschide al 16-lea magazin din România, la Deva

Hervis deschide al 16-lea magazin din România, la Deva
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 mar 2016

Hervis deschide, joi, primul magazin din zona Hunedoara și cel de-al 16-lea din România, în centrul comercial Shopping City Deva, deținut de fondul sud-african de investiții NEPI. Investiția în magazinul Hervis este de un milion de euro. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Magazinul are o suprafață de 650 metri pătrați.

Shopping City Deva, situat pe strada Zarandului, la ieșirea spre Sebeș, a fost inaugurat în septembrie 2015, în actuala galerie Auchan. Printre chiriașii Shopping City Deva se numără și ALTEX, dm, Jysk, Takko, Salamander, Kendra, farmaciile HelpNet, SensiBlu, precum și toți operatorii de telefonie din țară, restaurantele KFC, 3F, La Bunica, Spartan și cafenelele Scala, Ada Kaleh și Fado.

NEPI, cel mai mare investitor imobiliar din România, având un portofoliu de peste 2,2 miliarde de euro, este un grup de investiții listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE), la Bursa de Valori de la Londra (LSE), precum și la Bursa de Valori din București (BVB).

Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark Constanța, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și în Serbia și Slovacia. NEPI mai deține și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView, Aviatorilor 8 din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
hervis
deva
magazin