Igiena, trendul promovat acum și în domeniul Home Déco

Igiena, trendul promovat acum și în domeniul Home Déco
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 14 iul 2021

În ultimele luni, a devenit din ce în ce mai clar că domeniul igienei este unul esențial. El este asociat cu sănătatea și siguranța, două coordonate primordiale ale vieții noastre. Acest “trend” s-a propagat apoi și în sectorul decorațiunilor interioare, fiind introduse și promovate produse, device-uri și întregi colecții care să respecte acest trend al suprafețelor igienizate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

SensoDays se alătură noului curent

Pentru că este permanent în pas cu noutățile, dar și cu cerințele la nivel internațional, SensoDays susține acest curent al igienei în Home Déco. Ba mai mult, pe site poți regăsi o mulțime de produse care prin forma, designul și funcționalitățile lor luptă împotriva bacteriilor și virusurilor.

Chiar dacă un concept ce poate părea la prima vedere abstract, igiena în mediul cel mai familiar nouă, casa noastră, are o puternică  componentă practică. Astfel, prin tendințele și piesele recomandate de SensoDays și partenerii lui, poți reduce la minimum riscul de îmbolnăvire.

Igiena, trendul promovat acum și în domeniul Home Déco

Suprafețe igienice, dar nu mai puțin moderne și high tech

Acesta este crezul multor branduri din domeniu, care își asigură clienții că igiena, tehnologia și calitatea merg mână în mână. Ba mai mult, companiile au recunoscut că această nevoie tot mai pregnantă pentru suprafețe și produse igienice, i-a provocat și determinat să vină cu produse spectaculoase, de o calitate superioară.

Tehnologii moderne de igienizare, suprafețe și materiale speciale, piese ușor de igenizat câteva dintre secretele acestui nou trend din Home Deco

Suntem mai conștienți ca oricând de riscul de transmitere al agenților patogeni. Dacă virusurile supraviețuiesc pe suprafețe timp de ore sau cel mult zile, noile studii arată că bacteriile sau alte microorganisme rezistă și se inmulțesc timp de luni de zile.

Pentru a minimiza acest risc, brandurile din portofoliul SensoDays, și nu numai, recurg la diverse măsuri. Folosirea designului, a unor materiale și texturi speciale, tehnologiile moderne de igienizare, dar și produse ușor de îgienizat sunt doar câteva dintre aceste “secrete” care dau rezultate.

Mobilierul și produsele din living, baie și bucătărie pe primele locuri în grijă pentru suprafețe igienizate

Livingul este locul în care ne primim invitații, unde ne relaxăm și unde ne petrecem, poate, cea mai mare parte a timpului. În bucătărie pregătim masa, așa că igiena este și aici esențială, iar baia, pe de altă parte, este locul în care venim pentru a ne igieniza și asigura că am eliminat orice risc de contaminare. Așadar, trei spații importante, care se află și în atenția designerilor și a producătorilor de colecții Home Deco.

Pentru a te asigura că aceste spații sunt corect igienizate și în casa ta, intră pe SensoDays și vezi colecțiile pentru baie, cu obiecte sanitare. Fie că optezi pentru lavoare, căzi sau vase WC, vei vedea ca piesele au deseori învelișuri și suprafețe speciale care să bifeze tocmai acest aspect al igienizării.

Igiena, trendul promovat acum și în domeniul Home Déco

Pentru bucătărie, multe branduri au introdus în compoziția produselor diverse materiale care să reducă riscul de trasmitere al virusurilor și bacteriilor: chiuvete granit sau produse din material Silicatec cu ioni de argint.

Pentru living, se merge foarte mult pe scaune care se pot igieniza ușor, din materiale cât mai organice, cu linii curbe, fără spații ascunse și unghiuri drepte care să facă curățarea greoaie.

Sticla și marmura sunt considerate, din nou, două materiale ușor de igienizat, iar pe site vei găsi o gamă largă de măsuțe de cafea sau măsuțe pentru living sau terasă.

Un spațiu mai modern, dar și mai igienizat cu SensoDays

SensoDays, site-ul numărul 1în materie de Home Deco din România, s-a aliniat rapid acestui trend internațional al importanței igienizării. Nici nu a fost greu, având în vedere că în portofoliul său sunt branduri recunoscute internațional, cu un anumit standard de calitate, care au un singur scop: confortul și siguranța cumpărătorului.

SensoDays își continuă, astfel, drumul de succes în acest domeniu, fiind prezent în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puțin un produs.

viewscnt
Afla mai multe despre
sensodays
igiena