În București apare un nou brand de cinematograf. Primul spațiu va fi amenajat în mall-ul Liberty Center

În București apare un nou brand de cinematograf. Primul spațiu va fi amenajat în mall-ul Liberty Center
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 24 nov 2016

Mallul Liberty Center din București, deținut de băncile finanțatoare, vrea să-și revitalizeze activitatea prin crearea unui mix optim de chiriași și implementarea unor acțiuni de promovare, primul chiriaș atras fiind operatorul  român de cinematografe HAPPYCINEMA, a anunțat compania de consultanță JLL, care se ocupă de serviciile de property și asset management pentru Liberty Center.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Liberty Center a fost deschis în noiembrie 2008, de grupul irlandez Mivan și de familia Awdi, după o investiție de 70 milioane euro, dar, pe fondul crizei financiare, acesta a fost preluat de băncile finanțatoare Alpha Bank, Eurobank și Bank of Cyprus.

Centrul comercial este situat în partea de sud a Bucureștiului, la intersecția a două bulevarde principale – Calea Rahova și Progresului, la circa 2 kilometri față de Piața Unirii.

Acum, operatorul  român de cinematografe HAPPYCINEMA va deschide, în decembrie, primul cinemaplex al rețelei din București, în Liberty Center. Cinemaplexul va avea 7 săli, pe o suprafață de 3.337  metri pătrați. HAPPYCINEMA operează în prezent cinematografe în alte 4 orașe.

Un producător care a lucrat la filme hollywoodiene precum Total Recall, Terminator, Die Hard 3 a primit licență TV pentru România CITEȘTE ȘI Un producător care a lucrat la filme hollywoodiene precum Total Recall, Terminator, Die Hard 3 a primit licență TV pentru România

”Liberty Center se numără printre primele centre comerciale de pe piața din București, lansat chiar înainte ca efectele crizei financiare să se resimtă acut și în România. Mall-ul beneficiază de o zonă cu vizibilitate, iar dimensiunea acestuia este optimă ținând cont de cererea din zonă. Pentru JLL preluarea managementului Liberty Center este o provocare și considerăm că experiența pe care o avem pe piața serviciilor de property și asset management ne va ajuta să repoziționăm centrul comercial în zona pe care o deservește”, a declarat Mariana Stamate, șeful departamentului de Property Management al JLL.

Centrul comercial, cu o suprafață de 25.700 metri pătrați, are peste 60 chiriași din domeniul fashion, food și entertainment. Printre chiriașii-ancoră se numără Billa, Altex, Adidas, Deichmann, Kenvelo, Lee Cooper, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time.

JLL mai are în administrare proprietăți imobiliare totalizând aproape 200.000 mp, respectiv parcul comercial Colosseum din cartierul bucurestean Chitila, clădirea de birouri Green Gate din apropiere de Marriott, precum și nouă proprietăți industriale.

viewscnt
Afla mai multe despre
liberty center
jll
revitalizare