KFC investește 900.000 de euro în primul restaurant din Alba Iulia

KFC investește 900.000 de euro în primul restaurant din Alba Iulia
scris 4 dec 2018

Lanțul de restaurante KFC România a inaugurat prima unitate din orașul Alba Iulia, investiție de 900.000 euro.

Restaurantul KFC din Alba Iulia, situat la parterul centrului comercial Alba Mall, este cea de-a 74-a unitate a brandului la nivel național.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria food service din România și deține companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery și Taco Bell.

Grupul sud-african Naspers evaluează compania din spatele eMAG.ro la puțin peste 1 miliard de dolari și își atinge ținta de a o plasa, prin propria evaluare, în categoria unicornilor CITEȘTE ȘI Grupul sud-african Naspers evaluează compania din spatele eMAG.ro la puțin peste 1 miliard de dolari și își atinge ținta de a o plasa, prin propria evaluare, în categoria unicornilor

În România, lanțul de restaurante KFC numără 74 de restaurante atât în București, cât și în alte orașe precum Timișoara, Arad, Botoșani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitești sau Brașov. De asemenea, KFC România operează două restaurante la Chișinău, Republica Moldova și opt în Italia.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
kfc
fast food
restaurant