Lanțul de restaurante al celebrului chef britanic Jamie Oliver a intrat în faliment

Lanțul de restaurante al celebrului chef britanic Jamie Oliver a intrat în faliment
scris 21 mai 2019

Lanțul de restaurante al celebrului chef britanic Jamie Oliver a intrat marți în faliment, punând în pericol circa 1.300 de locuri de muncă din cele 25 de localuri din Marea Britanie.

Jamie Oliver, 43 de ani, a devenit o figură bine cunoscută în Marea Britanie și în întreaga lume cu emisiunile sale culinare și a fondat lanțul de restaurante cu specific italian "Jamie's Italian" în 2008. Pe lângă acestea, Jamie Oliver deține și restaurantul Barbecoa și Jamie Oliver's Diner, scrie Agerpres.

După 20 de ani, McDonald’s a închis restaurantul din pasajul de la Unirii CITEȘTE ȘI După 20 de ani, McDonald’s a închis restaurantul din pasajul de la Unirii

Mass-media britanică a informat că aceste restaurante au fost plasate sub administrația judiciară a cabinetului KPMG, care va căuta de acum unul sau mai mulți cumpărători pentru întreaga sau o parte a afacerii. În absența cumpărătorilor, restaurantele vor fi pur și simplu închise, relatează AFP.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jamie oliver
faliment
restaurante