Lidl a deschis, într-o lună, două magazine la Suceava

Lidl a deschis, într-o lună, două magazine la Suceava
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 14 dec 2015

Lidl continuă extinderea rețelei din România cu nou magazin pe care îl va deschide săptămâna viitoare la Suceava și ajunge, astfe,l la 192 de unități, a anunțat retailerul. Acesta este al doilea Lidl deschis la Suceava în mai puțin de o lună. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unor informații transmise anterior, un nou magazin Lidl presupune o investiție de peste 2 milioane de euro.

Magazinul este situat pe strada Cuza Vodă și are 20 de angajați. În luna noiembrie, Lidl a deschis un magazin pe strada Calea Unirii din același oraș.

”Lidl va continua investițiile în România, în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 4.200 de angajați în rețeaua de magazine, centrele regionale de distribuție și în sediul central”, se arată într-un comunicat al Lidl.

În prezent, rețeaua Lidl are peste 4.200 de angajați, cu 400 mai mulți comparativ cu nivelul de la sfârșitul anului 2014, când număra 3.800 de angajați.

Lidl România a avut anul trecut afaceri de 788,7 milioane euro, cu 12,3% mai mari comparativ cu 2013, când a raportat 700,5 milioane euro, ocupând locul șase pe piața locală de profil.

Lidl este parte a grupului german Schwartz, care mai este prezent în România cu rețeaua de hipermarketuri Kaufland. Schwartz are peste 10.000 de magazine Lidl în 26 de țări din Europa, peste 100 de centre logistice și 170.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
lidl
magazin
deschidere