Magazinul online Vegis.ro anticipează creșteri de vânzări în următorii ani și investește 600.000 euro într-un depozit din Brașov

Magazinul online Vegis.ro anticipează creșteri de vânzări în următorii ani și investește 600.000 euro într-un depozit din Brașov

Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro

scris 3 iul 2018

Magazinul online Vegis.ro a început lucrările pentru construirea unui nou depozit pentru produse naturiste, bio, vegane și suplimente alimentare naturale în Brașov, investiție de 600.000 euro.

Suprafața depozitului este de 1.000 metri pătrați și curpinde și birourile echipei formată din 20 de persoane.

În 2017, numărul comenzilor de pe site-ul companiei a crescut cu circa 35% față de anul anterior, iar în primele 4 luni ale acestui an creșterea a fost de circa 40%. 

Fondul de investiții Abris Capital Partners îl instalează la conducerea Pehart Tec Grup pe Ionuț Marin, Investment Associate al fondului, fost la Philip Morris. Fondatorul afacerii, Ioan Tecar, demisionează CITEȘTE ȘI Fondul de investiții Abris Capital Partners îl instalează la conducerea Pehart Tec Grup pe Ionuț Marin, Investment Associate al fondului, fost la Philip Morris. Fondatorul afacerii, Ioan Tecar, demisionează

"Odată cu finalizarea investiției în noul depozit și mutarea operațiunilor pe noua platformă, vom putea susține dezvoltarea portofoliului de produse naturiste pe care le propunem clienților, pentru că dublăm capacitatea de stocare. Este o investiție strategică pentru noi, pentru a putea gestiona eficient și sustenabil creșterile previzionate pentru următorii ani, cu 25-30% anual. Depozitul actual ne permite procesarea comenzilor curente, însă în momentele de vârf am constatat că avem nevoie de o capacitate mai mare și de automatizare", spune Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

În prezent, capacitatea de procesare a Vegis este de 600 comenzi zilnic. Noul depozit va permite dublarea acesteia până la circa 1.200 comenzi pe zi, nivel la care compania estimează să ajungă în următorii 2 ani.

Vegis.ro este un magazin online înființat la începutul anului 2012 care comercializează produse naturiste, bio sau vegane.

viewscnt
Afla mai multe despre
vegis.ro
produse naturiste