Mai mulți angajați de la cea mai mare firmă de panificație din Harghita, testați pozitiv la SARS-CoV-2

Mai mulți angajați de la cea mai mare firmă de panificație din Harghita, testați pozitiv la SARS-CoV-2
scris 25 mai 2020

Cea mai mare firmă de panificație din Harghita a anunțat luni, pe pagina de Facebook, că mai mulți angajați au fost testați pozitiv la noul coronavirus, conducerea unității dând asigurări că au fost luate toate măsurile care se impun în acest caz, iar produsele comercializate sunt în continuare sigure.

"Noi, cei de la Harmopan, avem convingerea că angajații noștri nu pot fi considerați doar date statistice. În primul rând, ei sunt oameni, colegi de-ai noștri, cu care lucrăm în echipă zi de zi pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la timp la consumatori, în siguranță și la un nivel calitativ superior. Dacă se ivesc probleme, noi reacționăm prompt, întrucât considerăm importantă comunicarea sinceră și deschisă. În ultimele zile, din păcate, unii dintre angajații noștri au fost testați pozitiv cu COVID-19. În colaborare cu instituțiile abilitate, am luat imediat toate măsurile necesare, asigurând testarea persoanelor care au intrat în contact cu angajații testați pozitiv, iar spațiile de lucru au fost dezinfectate. Ne ușurează îngrijorarea faptul că virusul nu se transmite prin alimente. Vă asigurăm că produsele noastre sunt sigure și că nu trebuie să vă temeți să le cumpărați, așa cum faceți de atâta timp!", se arată în postarea firmei.

O instanță franceză a decis că asigurătorul Axa trebuie să despăgubească un proprietar de restaurante pentru pierderile provocate de epidemia de coronavirus CITEȘTE ȘI O instanță franceză a decis că asigurătorul Axa trebuie să despăgubească un proprietar de restaurante pentru pierderile provocate de epidemia de coronavirus

Potrivit sursei citate, societatea în cauză acordă atenție sporită măsurilor de protecție, scrie Agerpres.

"Am fost printre primii care au implementat în magazine măsurile de siguranță a consumatorilor în contextul epidemiei actuale, stabilind regulile aferente", mai arată postarea respectivă.

Informarea de duminică a Instituției Prefectului arată că, în județul Harghita, numărul cazurilor de infectare cu noul coronavirus a ajuns la 115, în doar 24 de ore fiind confirmate zece noi persoane bolnave de COVID-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
sars-cov-2
panificatie
facebook