Manufaktura va deschide prima cafenea din afara Capitalei

Manufaktura va deschide prima cafenea din afara Capitalei
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 feb 2018

Lanțul de cafenele Manufaktura, care propune o combinație între coffee shop, bistro și restaurant, va deschide în toamnă prima unitate din afara Capitalei, la parterul clădirii de birouri United Business Center 1 din ansamblul Openville din Timișoara.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Manufaktura, deținută de antreprenorul Octavian Muntean, are astăzi trei unități în București.

Compania Iulius, controlată de omul de afaceri Iulian Dascălu, a început în luna decembrie construcția zonei de retail în ansamblul Openville din Timișoara, pentru început urmând a fi ridicate 100 de magazine. În perioada următoare vor fi începute și lucrările de construcție la cel de-al patrulea imobil având ca destinație spații de birouri, precum și la parcarea subterană și pasajul auto subteran. 

FOTO Românul care vinde Pepsi de 23 de milioane de euro în țara vinului CITEȘTE ȘI FOTO Românul care vinde Pepsi de 23 de milioane de euro în țara vinului

Prima etapă de dezvoltare a ansamblului, care integrează actualul Iulius Mall Timișoara, va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an și va include 47.000 metri pătrați adiționali de retail, 100.000 metri pătrați de birouri clasa A, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto și peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius și Atterbury Europe, investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
manufaktura
cafenea
timisoara