Mari retaileri, între care Amazon și Walmart - dați în judecată

Mari retaileri, între care Amazon și Walmart - dați în judecată
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2019

Cinci mari retaileri, între care Amazon.com și Walmart, au fost dați în judecată marți de University of California în legătură cu ”riscul existențial” implicat de încălcarea brevetelor școlilor de către producătorii străini, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amazon.com, Walmart, Target, Ikea și Bed Bath & Beyond sunt acuzați că încalcă patru dintre brevetele universității legate de becurile LED, care consumă mai puțină energie și durează mai mult decât becurile tradiționale, arată news.ro.

Universitatea a mai cerut Comisiei pentru Comerț Internațional a Statelor Unite să deschidă o investigație privind comportamentul comercianților, în legătură cu importurile de becuri.

FOTO Amazon a vândut, dintr-o greșeală, produse cu sute și chiar mii de dolari mai ieftin CITEȘTE ȘI FOTO Amazon a vândut, dintr-o greșeală, produse cu sute și chiar mii de dolari mai ieftin

Procesele de marți au rolul ”să declanșeze un răspuns larg, național la pericolul existențial al transferului tehnologiei universității, provocat de ”nerespectarea pe scară largă” a drepturilor asupra brevetelor, potrivit plângerii.

Procesele înregistrate la Tribunalul Districtual din Los Angeles solicită și despăgubiri de o valoarea nespecificată, inclusiv redevențe.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
magazine
walmart