McDonald’s întreabă în România - Vreți să fiți la noi manageri? Ce salariu oferă

McDonald’s întreabă în România - Vreți să fiți la noi manageri? Ce salariu oferă
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2021

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, recrutează peste 60 de Manageri Trainee, viitori manageri ai restaurantelor sale, în orașe importante din România, printre care București, Brașov, Sibiu, Cluj, Oradea, Zalău, Râmnicu Vâlcea.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

După deschiderea unui nou restaurant Drive-Thru în Brașov în prima parte a anului, compania planifică să deschidă alte patru restaurante în țară. În acest context, recrutează tineri pasionați de leadership, cu studii superioare finalizate sau în curs de finalizare, care doresc să învețe, să crească și să devină viitori manageri.

FOTO Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou Director General CITEȘTE ȘI FOTO Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou Director General

„McDonald’s desfășoară programe de pregătire dedicate managerilor trainee având numeroase generații de manageri promovați de-a lungul timpului. Suntem în căutarea tinerilor care își doresc să performeze într-un domeniu dinamic și provocator, care vor să crească alături de McDonald’s”, a declarat Monica Zdrancota, Director de Resurse Umane, Premier Restaurants România, arată curierulnational. „Participarea în programul de Manager Trainee este o sursă de dezvoltare și învățare continuă, experiența nefiind necesară în momentul angajării. Pe lângă mediul de lucru dinamic care te provoacă să-ți descoperi potențialul de leadership, salariul atractiv și pregătirea accelerată în zona de management al restaurantului sunt câteva dintre beneficiile unui Manager Trainee. Cei care vor fi recrutați pentru pozițiile disponibile vor avea de câștigat o experiență profesională solidă, vor lucra alături de o echipă dinamică și vor primi tot sprijinul de care au nevoie.”

Pe lângă programul Manager Trainee, compania are o ofertă variată de joburi disponibile la nivel național, printre care: lucrător comercial, Barista la McCafé sau Guest Experience Leader. Angajații McDonald’s beneficiază de un program de dezvoltare constant, un salariu atractiv, bonusuri, programe de recunoaștere a performanței, precum și programe de loializare.

Veniturile medii pe care le pot câștiga pornesc de la 2.400 lei net pentru Crew (lucrător comercial responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților), 3.200 lei net pentru Manager Trainee și 4.200 lei net pentru un Manager.

În luna mai, McDonald’s a demarat o amplă campanie de recrutare la nivel național, angajând peste 1.000 de persoane în 27 de orașe din țară.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 160 de restaurante în 6 țări și are peste 8.700 de angajați. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s al grupului Hili Ventures Ltd, grup implicat în diverse operațiuni de logistică, transport naval, inginerie, petrol și gaze, tehnologie, proprietăți, ospitalitate și leasing și care deține parteneriate cu McDonald’s și Apple. Activi în 10 țări din centrul și estul Europei și Africa de Nord cu o echipă de 9.500 de angajați, Hili Ventures este partener Cisco, CMA CGM, Diebold Nixdorf, Gemalto, Hofmann, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Tranter, Terberg, și alte companii global.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald’s
manageri