McDonald's pune capăt unui parteneriat cu CIO care a durat 41 de ani

McDonald's pune capăt unui parteneriat cu CIO care a durat 41 de ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 iun 2017

Lanțul de fast-food McDonald's pune capăt parteneriatului cu Comitetul Internațional Olimpic (CIO), după 41 de ani, informează Reuters. McDonald's făcea parte dintr-un grup de parteneri importanți ai CIO, sponsori care contribuiau cu peste un miliard de dolari pe ciclul olimpic (patru ani).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CIO a anunțat că a ajuns la un acord cu McDonald's pentru a pune capăt partenerietului, cu trei ani înainte de încheierea ultimei înțelegeri, care expira după JO de la Tokyo, din 2020, scrie News.ro.

Într-un peisaj de afaceri aflat azi într-o evoluție rapidă, înțelegem că McDonald's caută să se concentreze pe alte priorități de afaceri. Din aceste motive, am convenit de comun acord să mergem pe căi diferite", a declarat Timmo Lumme, director de marketing în cadrul CIO.

Epiesa.ro continuă extinderea la nivel național și deschide un magazin în Constanța CITEȘTE ȘI Epiesa.ro continuă extinderea la nivel național și deschide un magazin în Constanța

McDonald's a avut prima colaborare cu CIO în 1968, ca furnizor de mâncare la JO. Contractul care se încheie astăzi a început în 1976.

Compania americană va sponsoriza și Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang din 2018, prin filiala locală.

CIO a precizat că nu va realiza imediat un alt contract de dimensiunea celui care s-a încheiat.

viewscnt
Afla mai multe despre
mcdonald's
cio