Media Galaxy deschide un nou magazin, investiție de 8 milioane de euro

Media Galaxy deschide un nou magazin, investiție de 8 milioane de euro
scris 20 nov 2019

Altex România, deținut de Dan Ostahie, continuă să se extindă la nivel național și deschide la Satu Mare un nou magazin Media Galaxy, cel cu numărul 20 al rețelei, investiție de 8 milioane de euro.

Producătorul canadian de cosmetice pe bază de CBD, componenta non-psihoactivă a cannabisului, Yield Growth intră în România CITEȘTE ȘI Producătorul canadian de cosmetice pe bază de CBD, componenta non-psihoactivă a cannabisului, Yield Growth intră în România

Recent, omul de afaceri Dan Ostahie a decis să mute pe altă firmă participațiile controlate prin Altex România SRL, cu afaceri de 3,55 miliarde de lei în 2018, prin divizarea parțială a patrimoniului companiei. În urma operațiunii, cele două linii de activitate - retail și gestionarea participațiilor - vor fi separate. Dan Ostahie deține 73,46% din acțiunile Altex România, alături de Cometex - 14,51% și Real Estate - 12,03%. 

În același timp, retailerul Altex a plecat de pe platforma eMAG.

Altex are peste 100 de magazine în România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
altex
magazin
satu mare