Mega Image ajunge la 445 de magazine, după inaugurarea a trei Shop&Go

Mega Image ajunge la 445 de magazine, după inaugurarea a trei Shop&Go
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 9 nov 2015

Mega Image, partea a grupului belgian Delhaize, a ajuns la o rețea de 445 magazine, după ce a inaugurat trei noi magazine de proximitate Shop&Go în București, a anunțat retailerul.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Shop&Go Dacia 22 este situat pe bulevardul Dacia nr. 22 și are o suprafață de vânzare de aproximativ 105 metri pătrați.

Shop&Go Humulești 9 este situat pe strada Humulești nr. 9 din sectorul 5 din București și se întinde pe aproximativ 82 metri pătrați.

Shop&Go Covaci 14 este situat pe strada Covaci nr. 14, parter, sector 3, București și are o suprafață de vânzare de circa 80 metri pătrați.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 445 magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image (203), Shop&Go (239), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2). 

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
shop&go
magazine