Mega Image mută în iulie 400 de angajați în birourile de la Plaza România

Mega Image mută în iulie 400 de angajați în birourile de la Plaza România
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2016

Retailerul Mega Image își mută la începutul lunii iulie sediul în birourile obținute din reconversia spațiilor de retail din cadrul complexului Plaza România, dezvoltat de Anchor Grup, unde va ocupa 3.360 de metri pătrați pentru cei 400 de angajați ai companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Necesitatea unui spațiu mai încăpător pentru sediul central al Mega Image vine ca rezultat al dezvoltării activității companiei din ultimul an. Spațiul ocupat de Mega Image, cu o suprafață închiriată de 3.360 metri pătrați, se află în noul proiect de birouri Plaza România Offices, deținut de Anchor Grup. Proiectul este o extensie a centrului comercial Plaza România, transformată în spații de birouri, în urma unui proces amplu de renovare și modernizare. Mai exact, noile birouri Mega Image vor fi situate în aripa de est a clădirii mall-ului, la etajul al doilea", se arată într-un comunicat al Anchor Grup.

Pe lângă această suprafață, sediul central Mega Image va dispune și de locuri de parcare dedicate, atât pentru angajați, cât și pentru vizitatori.

Noul Plaza România Offices are 10.500 de metri pătrați integrat în centrul comercial.

"Mutarea sediului Mega Image într-un spațiu mai încăpător și, în general, mai ofertant este un efect logic al ritmului de extindere a companiei. Aceasta a crescut în mod constant în ultimii ani, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr efectiv de magazine, iar una dintre prioritățile noastre este să oferim condiții de lucru moderne pentru toți colegii noștri, inclusiv cei care își desfășoară activitatea în sediul central", a declarat Vassilis Stavrou, director general Mega Image România.

Mutarea efectivă a sediului companiei în noul spațiu este în curs de pregătire și va avea loc la începutul lunii iulie. În acest moment, sediul central al Mega Image se află pe Strada Siret, nr. 95, spațiu ocupat din anul 2006. Numărul efectiv al angajaților Mega Image care vor avea birourile în noul sediu este de circa 400, din cei aproximativ 9.200 de angajați ai companiei, restul desfășurându-și activitatea în magazine și depozit.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România cu o rețea ce cuprinde în prezent 472 magazine în București, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image (217), Shop&Go (252), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanești (2). Mega Image își propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate și o gamă de produse hrănitoare, sănătoase și sigure, la prețuri accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internațional înființat în 1867 în Belgia ce operează în prezent pe trei continente.

Mega Image a deschis primul magazin din 2016 în Ilfov și ajunge la 472 de unități în România CITEȘTE ȘI Mega Image a deschis primul magazin din 2016 în Ilfov și ajunge la 472 de unități în România

Grupul Anchor este prezent în România din 1997 și are un portofoliu de proiecte de retail, rezidențiale și clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România București Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul deține clădirea de birouri Anchor Plaza și complexul InCity Residences.

Valoarea totală a investițiilor efectuate până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
plaza romania
mutare