Mega Image se extinde într-o nouă regiune a României

Mega Image se extinde într-o nouă regiune a României
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2019

Retailerul Mega Image, controlat de grupul Ahold Delhaize, se extinde spre Moldova, deschizând primul supermarket în orașul Bacău.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Profit.ro a relatat că retailerul se pregătește să intre și în Iași, unde urmează să deschidă două magazine.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din România cu o rețea ce a cuprins până în prezent 685 magazine în București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov, Târgoviște, Timișoara și alte orașe din țară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanești.

Înțelegere între Lidl și Dedeman CITEȘTE ȘI Înțelegere între Lidl și Dedeman

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional ce operează în prezent pe trei continente.

Grupul Ahold Delhaize a fost format în 2015 prin fuziunea operatorilor de supermarketuri Ahold (Olanda) și Delhaize (Belgia), într-o tranzacție de 28 de miliarde de dolari. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
bacau