CONFIRMARE Premieră: Mega Image intră într-o nouă regiune a României

CONFIRMARE Premieră: Mega Image intră într-o nouă regiune a României
scris 13 dec 2018

Retailerul Mega Image, controlat de grupul Ahold Delhaize, se pregătește să intre în Moldova, urmând să deschidă la Iași două magazine și confirmând astfel informațiile transmise de Profit.ro în urmă cu o lună.

Primăria Iași a emis certificatele de urbanism pentru două magazine Mega Image în oraș.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preț de 3* CITEȘTE ȘI De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la preț de 3*

La acest moment, Mega Image are o rețea națională de 600 de magazine, în București (peste 500), Cluj, Constanța, Prahova, Brașov, Târgoviște și Giurgiu.

CONFIRMARE Premieră: Mega Image intră într-o nouă regiune a României

În vară, la șefia Mega Image a fost numit în premieră un român.

Administratorul judiciar al Clujana, cu o istorie de peste 100 de ani, dar intrată în insolvență: Brandul poate depăși momentul de cumpănă CITEȘTE ȘI Administratorul judiciar al Clujana, cu o istorie de peste 100 de ani, dar intrată în insolvență: Brandul poate depăși momentul de cumpănă

Fondat în anul 1995, Mega Image este cel mai mare lanț de supermarketuri din România, cu magazine sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. 

Grupul Ahold Delhaize a fost format în 2015 prin fuziunea operatorilor de supermarketuri Ahold (Olanda) și Delhaize (Belgia), într-o tranzacție de 28 de miliarde de dolari. Delhaize este compania-mamă a Mega Image.

viewscnt
Afla mai multe despre
mega image
timisoara