Messi investește într-un lanț de fast-food specializat în burgeri, alături de mai mulți fotbaliști

Messi investește într-un lanț de fast-food specializat în burgeri, alături de mai mulți fotbaliști

Aleix Puig, cofondator Vicio

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2023

Lionel Messi și Antoine Griezmann au investit în lanțul de fast-food Vicio, ca acționari ai Barlon Capital. Cele două vedete au jucat împreună la FC Barcelona între 2019 și 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics

Potrivit presei iberice, compania Barlon Capital, la care Messi și Griezmann sunt acționari, a investit 17 milioane de euro în lanțul specializat în burgeri, Vicio, scrie News.ro.

FOTO McDonald’s lansează o campanie masivă de recrutare în România, în timp ce pregătește concedieri în alte țări. Cu ce salarii CITEȘTE ȘI FOTO McDonald’s lansează o campanie masivă de recrutare în România, în timp ce pregătește concedieri în alte țări. Cu ce salarii

Compania de fast-food se extinde în Spania, unde a deschis paisprezece restaurante în 2022, iar anul acesta are în plan deschiderea de restaurante în zece orașe noi, în special în Zaragoza și Andaluzia. Vicio își dorește să ajungă la o cifră de afaceri care să se apropie de 40 de milioane de euro până la sfârșitul anului.

Printre fotbaliștii care au decis să inveastească în proiectul Vicio se mai numără Andres Iniesta, Sergio Busquets și Sergi Roberto.

viewscnt
Afla mai multe despre
messi
fast food