Metro negociază vânzarea diviziei din India

Metro negociază vânzarea diviziei din India
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2022

Grupul german Metro explorează opțiunile strategice pentru divizia sa din India și este în negocieri avansate privind un acord, a anunțat un purtător de cuvânt al retailerului german, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Divizia Metro din India este evaluată de analiști la 500 milioane de euro (490 milioane de dolari), scrie G4Media.ro.

Google vă va arăta ce produse sunt la reducere. Etichetă specială CITEȘTE ȘI Google vă va arăta ce produse sunt la reducere. Etichetă specială

Retailerul indian Reliance este bine poziționat pentru preluarea afacerii, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul, iar un acord ar putea fi semnat înainte de finalul anului, deși încă nu s-a luat o decizie finală.

Metro este prezent pe piața din India din 2003, are aproximativ 3.350 de angajați și înregistrează vânzări de aproximativ 765 milioane de euro, în jur de 2,6% din totalul vânzărilor sale. Compania operează 31 de magazine în 21 de orașe și livrează în principal restaurantelor și micilor afaceri.

„Nu comentăm speculațiile și zvonurile din presă. Compania evaluează diverse oportunități”, a declarat un purtător de cuvânt al Reliance.

viewscnt
Afla mai multe despre
metro
india