Mihai Voicu este noul Director General al Bergenbier

Mihai Voicu este noul Director General al Bergenbier
scris 5 feb 2020

Mihai Voicu va prelua funcția de Director General al Bergenbier S.A., parte a companiei globale Molson Coors.

Mihai Voicu a preluat conducerea companiei de la Lucian Ghinea, care a decis să se retragă după 18 ani în industria berii. În ultimii șapte ani la conducerea Bergenbier S.A., Lucian Ghinea a construit un portofoliu divers de branduri locale și internaționale, consolidând poziția companiei printre cei mai mari jucători din industria berii din România.   

Atenție - STB pregătește scumpirea. Actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani CITEȘTE ȘI Atenție - STB pregătește scumpirea. Actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani

Mihai Voicu activează în cadrul grupului Molson Coors de peste opt ani și are o experiență comercială vastă, dobândită în rolul de Director de Vânzări Bergenbier S.A., cât și în rolul de Director General Kamenitza Bulgaria, poziție pe care a deținut-o în ultimul an. 

Absolvent al programului de EMBA - General Management - la Tiffin University, Mihai Voicu are peste 18 ani de experiență în FMCG.

Bergenbier S.A. este unul dintre producătorii importanți de bere de pe piața românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producție la Ploiești, iar echipa numără aproximativ 650 de angajați. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Beverages Company Central & Eastern Europe, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume. Portofoliul său cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit - și Noroc precum și mărcile internaționale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă și distribuie în exclusivitate specialitățile pragheze Staropramen Dark, Granat și Unfiltered, berile de abație belgiene Leffe și Hoegaarden, Corona și berea albă nefiltrată Frazinskaner.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
mihai voicu
bergenbier