Ministrul Mediului pregătește Marea Debarasare: un program Rabla pentru electrocasnice

Ministrul Mediului pregătește Marea Debarasare: un program Rabla pentru electrocasnice
scris 5 iun 2018

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, pregătește un program Rabla pentru electrocasnice, argumentând că populația vrea să scape de produsele vechi, însă nu știe unde să le ducă. Gavrilescu a preciza că „se simte nevoia” unui astfel de proiect.

„Acum o săptămână a avut loc o întâlnire la Ministerul Mediului cu cei mai mari producători de electrocasnice din România, cu care am purtat discuții despre cum să începem să repornim motoarele pentru marea debarasare și nu numai, chiar să creăm un program ,«Rabla pentru electrocasnice’», pentru că românul dorește să scape de ele, dar nu știe la ora actuală unde să se ducă. Îi este greu să se ducă cu el la colțul străzii, dar un program integrat, un program larg la care să participe și importatorii, se simte nevoia. Plus că trebuie și noi să ne aliniem la tot ce înseamnă utilaj și aparatură care să nu polueze”, a declarat ,marți, Grațiela Gavrilescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Președintele executiv al Starbucks, Howard Schultz, părăsește compania după 36 de ani. O candidatură la președinția SUA nu este exclusă CITEȘTE ȘI Președintele executiv al Starbucks, Howard Schultz, părăsește compania după 36 de ani. O candidatură la președinția SUA nu este exclusă

Ministrul Mediului nu a avansat mai multe detalii despre acest proiect, scrie News.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla
electrocasnice