NEPI Rockcastle cheltuiește 35 milioane euro pentru modernizarea Shopping City Sibiu

NEPI Rockcastle cheltuiește 35 milioane euro pentru modernizarea Shopping City Sibiu
scris 2 mar 2018

Shopping City Sibiu, deținut de NEPI Rockcastle, a intrat într-un proces de modernizare și extindere, urmând a ajunge la o suprafață de 90.000 de metri pătrați, în urma unei investiții de aproximativ 35 de milioane de euro.

Centrul comercial va fi extins cu aproximativ 10.000 de metri pătrați, adăugând și un nou nivel ce va include o zonă de food court și divertisment, precum și o terasă exterioară.

Shopping City Sibiu va găzdui și un cinema multiplex cu 8 săli.

Vânzări record pentru Carrefour pe piața locală. România este pe cale să depășească Polonia pentru prima dată CITEȘTE ȘI Vânzări record pentru Carrefour pe piața locală. România este pe cale să depășească Polonia pentru prima dată

La finalul procesului de remodelare, centrul comercial va găzdui aproximativ 180 de branduri.

Lucrările de modernizare vor fi derulate în etape și zone diferite pentru ca centrul comercial să rămână deschis permanent vizitatorilor.

Modernizarea Shopping City Sibiu, inaugurat în 2006, este preconizată să fie încheiată până la finalul acestui an.

NEPI a achiziționat centrul comercial Shopping City Sibiu de la Argo Group pentru 100 milioane euro în vara lui 2016.

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor în sectorul imobiliar din România după numărul de centre comerciale și sedii de birouri și cea mai mare companie imobiliară din Europa Centrală și de Est.

NEPI este prezent în România din 2008. Portofoliul companiei pe piața locală include Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Timișoara Shopping City, CityPark Constanța, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center și alte centre comerciale în întreaga țară, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din București, City Business Centre din Timișoara și The Office din Cluj.

viewscnt
Afla mai multe despre
shopping city sibiu
nepi rockcastle