Noua strategie IKEA. Retailerul suedez de mobilă vrea să intre în centrele orașelor cu magazine mici

Noua strategie IKEA. Retailerul suedez de mobilă vrea să intre în centrele orașelor cu magazine mici
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2018

Grupul suedez IKEA este în mijlocul unei transformări cu privire la a plasarea mai multor magazine în centrul orașelor pentru a ajunge mai bine la consumatori. În acest sens, a deschis mai mult de o duzină de mici showroom-uri în orașe precum Londra și Paris pentru a satisface mai bine nevoile cumpărătorilor urbani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Trebuie să ne gândim la locul unde vom deschide marile noastre depozite și de asemenea la investițiile mari în centrele orașelor și apoi să extindem asta la marile orașe și apoi la toate țările și piețele", a declarat directorul general al Ikea, Jesper Brodin. Cu toate acestea, Brodin a subliniat că Ikea nu va abandona obsesia pentru costuri reduse a fondatorului Ingvar Kamprad. "Avem un plan financiar pentru toate aceste lucruri, ținând cont de investiții în prețuri scăzute, care va fi întotdeauna prioritatea numărul unu pentru noi", a mai spus Brodin, potrivit Agerpres.

În România, Ikea are un centru în București, în Băneasa, și a început, în noiembrie 2017, construcția celui de-al doilea magazin din Capitală, pe bulevardul Pallady. Acesta va fi inaugurat până la finalul acestui an și va avea o suprafață construibilă de aproximativ 37.000 metri pătrați, devenind astfel cel mai mare magazin IKEA din Europa de Sud-Est.

Managerii Jerry`s Pizza și KFC: Cine vrea să intre pe piață ar trebui să apeleze la un agregator de comenzi food-delivery. Cu un risc: le furnizăm datele clienților noștri pe care ei le păstrează! CITEȘTE ȘI Managerii Jerry`s Pizza și KFC: Cine vrea să intre pe piață ar trebui să apeleze la un agregator de comenzi food-delivery. Cu un risc: le furnizăm datele clienților noștri pe care ei le păstrează!

Următoarele magazine Ikea vor fi deschise în Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

Ikea estimează că aceste magazine ar putea fi deschise în 2020-2021.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ikea
magazine