Operațiune Interpol: 672 de persoane arestate și 16.000 tone de alimente contrafăcute confiscate

Operațiune Interpol: 672 de persoane arestate și 16.000 tone de alimente contrafăcute confiscate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2019

Un număr total de 672 de persoane au fost arestate între luna decembrie 2018 și luna aprilie 2019, în cadrul unei vaste operațiuni coordonate de Interpol și Europol vizând traficul de băuturi și alimente potențial periculoase, a anunțat vineri Interpol, transmite AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunea, care a implicat forțele de poliție din 78 de țări, a permis confiscarea unor mărfuri în valoare de peste 100 milioane de euro în magazine, piețe, aeroporturi, porturi sau depozite. În total 16.000 de tone de alimente și 33 de milioane de litri de băuturi potențial periculoase au fost retrase de pe piață ca urmare a peste 67.000 de verificări, scrie Agerpres.

Murad forțează din nou autoritățile și amenință iar cu \ CITEȘTE ȘI Murad forțează din nou autoritățile și amenință iar cu "greva fiscală". Noua țintă - strângerea câinilor vagabonzi de pe stradă cel târziu până luni

Inspectorii au identificat pachete de brânză sau carne de pui în cazul cărora data de expirare a fost falsificată, băuturi conținând produse periculoase sau loturi de carne stocate în condiții sanitare ilegale, a precizat Interpol.

viewscnt
Afla mai multe despre
interpol
alimente contrafacute