Pepco continuă extinderea în România

Pepco continuă extinderea în România
scris 13 sep 2018

Retailerul polonez de tip discount Pepco, care vinde haine, accesorii și decorațiuni pentru casă, aflat pe piața locală de 4 ani, deschide un magazin în Brașov.

Compania Pepco, parte a holdingului sud african Pepkor, a semnat un contract de închiriere cu Unirea Shopping Center Brașov, urmând a deschide un magazin cu o suprafață de 425 de metri pătrați.

Pepco a deschis primele magazine în România la sfârșitul anului 2014, acum având o rețea de 195 de unități.

Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar care lucrează în diferite orașe cu Mitiska, printre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România, cumpără terenul și clădirile Mobam. În urmă cu 10 ani, și Kaufland i-a cumpărat teren CITEȘTE ȘI Tranzacție: Dezvoltatorul imobiliar care lucrează în diferite orașe cu Mitiska, printre cei mai activi investitori de proiecte de retail din România, cumpără terenul și clădirile Mobam. În urmă cu 10 ani, și Kaufland i-a cumpărat teren

Rețeaua acoperă toată țara, iar magazinele sunt amplasate pe lângă retaileri mari, precum Kaufland, dar și în cadrul unor mall-uri sau galerii comerciale, cum sunt Mega Mall București, centrul comercial Arcade București și Ploiești Shopping City.

Compania a deschis primul magazin Pepco în Polonia, în 2004, după care s-a extins în Cehia, Slovacia, Ungaria și România, iar anul acesta urmează Croația și Slovenia. Pepco este parte a holdingului de investiții sud-african Pepkor de 13 ani și a grupului Steinhoff International Holdings Limited de 3 ani.

Pepkor are o rețea de peste 4.000 de magazine sub mai multe branduri, precum Pepco, Pep, Ackermans, Macdan și Best&Less, și aproximativ 38.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepco
retailer
brasov