Persoanele fizice pot accesa, de miercuri, programul ''Rabla pentru electrocasnice''

Persoanele fizice pot accesa, de miercuri, programul ''Rabla pentru electrocasnice''
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2018

Peste 60.000 de echipamente electrice și electronice de uz casnic folosite vor fi înlocuite cu altele noi, cu consum redus de energie, prin intermediul Programului ''Rabla pentru electrocasnice'', al cărui buget este de circa 20 de milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea voucherelor acordate românilor care vor să-și schimbe aparatura electrocasnică pornește de la 200 de lei pentru pentru mașini de spălat rufe cu eficiența energetică A++, crește la 300 de lei pentru mașini de spălat rufe cu eficiența energetică A+++, aparate de aer condiționat cu eficiența energetică la răcire (A+++/A++) sau pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice cu eficiența energetică A++, și poate ajunge la 400 lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice cu eficiența energetică A+++, scrie Agerpres.

Retailul alimentar românesc depășește granița istorică de 100 miliarde lei. Cei mai mari jucători din piață CITEȘTE ȘI Retailul alimentar românesc depășește granița istorică de 100 miliarde lei. Cei mai mari jucători din piață

Grațiela Gavrilescu a precizat că persoana fizică beneficiază de valoarea unui voucher la achiziționarea unui echipament electronic și electrocasnic eligibil, în schimbul predării unui aparat echivalent.

Lista comercianților care au fost aprobați în Programul "Rabla pentru electrocasnice" este publicată pe site-ul AFM și include comercianți și producători aprobați precum eMag, Cora, Carrefour, Flanco, Media Galaxy, Electrolux, Altex, Auchan, Beko și Arctic.

viewscnt
Afla mai multe despre
rabla pentru electrocasnice
echipamente electrice
uiz casnic