Peste 190.000 de ventilatoare de tavan rechemate în service pentru că palele zboară atunci când sunt utilizate

Peste 190.000 de ventilatoare de tavan rechemate în service pentru că palele zboară atunci când sunt utilizate

Sursa foto: Altinosmanaj / dreamstime.com

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 9 ian 2021

O companied din statul american Florida a notificat piața că-și retrage pentru verificări ventilatoarele de camera după ce a primit reclamații privind detașarea palelor. Produsele erau vândute pe scară largă prin retailerul Home Depot.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pornești ventilatorul de tavan și palele acestuia se desprind și îți zboară prin cameră. Se întâmplă în America! După ce a primit 47 de reclamații în acest sens, compania King of Fans, cu sediul în Frt Lauderdale, statul Florida, a rechemat în service peste 190.000 de produse, conform unei notificări a autorității federale pentru sguranța produselor din SUA, preluată de CNN. Ventilatoarele cu pale de aproape 1,40 metri erau vândute exclusiv în magazinele Home Depot pe întreg curprinsul Statelor Unite.

În 2 cazuri, palele ventilatoarelor de tavan respective au lovit personae, iar în alte 4 spețe au produs pagube în casă. Comisia de resort i-a instruit pe consumatori să le oprească imediat. “În cazul în care consumatorii vor vedea că palele se mișcă sau există spații inegale între pale și corpul principal, aceștia ar trebui să sune imediat la King of Fans și să solicite înlocuirea ventilatorului”, mai adaugă autoritatea.

Acțiunile gigantului Alibaba scad abrupt după ce autoritățile chineze au luat în vizor compania de comerț electronic și afiliata Ant Group CITEȘTE ȘI Acțiunile gigantului Alibaba scad abrupt după ce autoritățile chineze au luat în vizor compania de comerț electronic și afiliata Ant Group

Compania spune că aceste disfuncții sunt rezultate dintr-un defect izolat de fabricație pe segmental de asamblare. “Palele se pot desprinde în timpul funcționării ventilatorului, expunând utilizatorii la riscul de a se răni”, recunosc cei de la King of Fans.

Produsele costau 150 de dolari pe unitate și erau disponibile în rețeaua Home Depot din aprilie 2020. Au fost vândute 80.000 de bucăți înainte ca acestea să fie retrase din magazine.

viewscnt
Afla mai multe despre
ventilator
sua
home depot