Pet Network International numește un nou CEO al Animax și Maxi Pet, recrutat de la Dr. Max

Pet Network International numește un nou CEO al Animax și Maxi Pet, recrutat de la Dr. Max
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2023

Pet Network International, furnizor de produse pentru animalele de companie, a numit-o pe Andreea Grigorescu în funcția de director general (CEO) al Animax și Maxi Pet.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, Andreea Grigorescu este director operațional (COO) al Dr. Max în România, coordonând operațiunile a peste 800 de unități și face parte din Consiliul de administrație al companiei. 

TABEL Scumpire a motorinei. Ce companie mai vinde diesel-ul cu mai puțin de 7,5 lei/l CITEȘTE ȘI TABEL Scumpire a motorinei. Ce companie mai vinde diesel-ul cu mai puțin de 7,5 lei/l

Cu 23 de ani de experiență în industria de retail, Andreea Grigorescu a trecut printr-o serie de poziții de conducere importante la Metro Cash&Carry, Real Hypermarket și Tesco în Ungaria.

Andreea Grigorescu va prelua această funcție începând cu ianuarie 2024.

Grupul Pet Network Internațional deține în România 126 de magazine Animax și 14 Maxi Pet. Firma americană de investiții The Rohatyn Group (TRG) a vândut, în 2021, lanțul de petshopuri Animax către fondul A&M Capital Europe (AMCE), cu sediul în Londra, parte din grupul de investiții A&M Capital, cu active de peste 3 miliarde euro.

Cu sediul central în Croația, Pet Network International este lider în domeniul comercializării de produse de îngrijire destinate animalelor de companie în 5 țări din sud-estul Europei. Pet Network International are peste 200 de magazine și platforme eCommerce în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria sub brandurile Animax, Pet Centar, Maxi Pet, Mr. Pet și Dr. Stefanov, în care comercializează mâncare, recompense, accesorii, dar și servicii de îngrijire și consultanță veterinară.

viewscnt
Afla mai multe despre
animax
maxi pet
andreea grigorescu