Piața de pește din Tokyo permite vizitatorilor să asiste la licitațiile de ton după o pauză de opt luni

Piața de pește din Tokyo permite vizitatorilor să asiste la licitațiile de ton după o pauză de opt luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2020

Prezența vizitatorilor la tradiționalele licitații de ton organizate în piața de pește din Tokyo a fost reluată luni după o suspendare de opt luni cauzată de pandemia de coronavirus, informează DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

De pe o platformă amenajată în piața de pește Toyosu din Tokyo, 18 vizitatori, aleși prin intermediul unui sistem de loterie, au putut să îi urmărească luni dimineață pe comercianții care au participat la o astfel de licitație, scrie Agerpres.

CEO winsedswiss: O așa criză a fost doar în război. Ca să treacă prin pandemie, restaurantele trebuie să încerce să livreze la domiciliu, restructurându-și oferta, iar hotelierii pot duce casele și birourile oamenilor la ei CITEȘTE ȘI CEO winsedswiss: O așa criză a fost doar în război. Ca să treacă prin pandemie, restaurantele trebuie să încerce să livreze la domiciliu, restructurându-și oferta, iar hotelierii pot duce casele și birourile oamenilor la ei

Administratorii pieței nipone au decis să reducă numărul admis de spectatori de la 120 la cel mult 27 pe zi pentru acest eveniment, în contextul în care oficialii din capitala Japoniei au raportat peste 100 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 pentru a 13-a zi consecutivă.

Vizitatorilor li s-a cerut să poarte măști sanitare, să se supună unei măsurători a temperaturii corporale și să furnizeze datele lor de contact.

Vizitele publice la licitațiile de ton, evenimente extrem de populare în special în rândul turiștilor străini, au fost suspendate în Japonia la sfârșitul lunii februarie din cauza pandemiei de COVID-19.

viewscnt
Afla mai multe despre
tokyo
licitatie de ton
piata de peste