Plaforma de food delivery EuCeMananc oferă clienților opțiunea de livrare fără contact direct cu livratorii

Plaforma de food delivery EuCeMananc oferă clienților opțiunea de livrare fără contact direct cu livratorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2020

Plaforma românească de food delivery EuCeMananc anunță introducerea unei opțiuni care să limiteze interacțiunea dintre clienții care comandă online și curierii care livrează mâncarea, ca măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii pot alege astfel ca, în loc ca livratorul să le înmâneze direct comanda, să o lase la ușă sau într-un loc specific menționat de client în aplicația de utilizator, urmând ca acesta să o ridice imediat ce este anunțat telefonic de efectuarea livrării.

Compania recomandă tuturor clienților să utilizeze plata cu cardul, mai ales în această perioadă și să respecte măsurile de prevenție recomandate de autorități.

Actorul Mugur Mihăescu, proprietar a trei PUB-uri: Dacă statul român nu le sprijină în criză, multe baruri și restaurante vor falimenta în 1-3 luni și sute de mii de oameni vor rămâne pe drumuri CITEȘTE ȘI Actorul Mugur Mihăescu, proprietar a trei PUB-uri: Dacă statul român nu le sprijină în criză, multe baruri și restaurante vor falimenta în 1-3 luni și sute de mii de oameni vor rămâne pe drumuri

În acest moment, 30% dintre plățile online efectuate prin intermediul platformei reprezintă plăți cu cardul, iar reprezentanții companiei se așteaptă la o creștere cu 50% procente în următoarele săptămâni.

EuCeMananc oferă utilizatorilor din 19 orașe posibilitatea să comande online mâncare șapte zile pe săptămână, de la cele 700 de restaurante disponibile în aplicație și își propune să vină constant cu oferte noi pentru clienții săi și să ofere o diversitate cât mai mare a gamei de preparate.

EuCeMananc este singura platforma românească de food ordering care concurează cu marii jucători internaționali în încercarea de a oferi clienților cele mai bune servicii, într-o piață în continuă expansiune. În septembrie 2019, EuCeMananc a cooptat eMAG, care este pionier în ecommerce pe piața românească, în acționariatul companiei. În urma investiției, eMAG a preluat 54% din acțiuni, dar o parte din antreprenorii fondatori conduc în continuare compania.

EuCeMananc a fost fondată de un grup de antreprenori în urmă cu 7 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
eucemananc
livrare mancare