Magazinele din Londra au rămas fără paste, hârtie igienică și făină

Magazinele din Londra au rămas fără paste, hârtie igienică și făină
scris 13 mar 2020

Un număr din ce în ce mai mare de supermarketuri din Londra aveau vineri rafturile goale, în condițiile în care oamenii s-au grăbit să cumpere paste, hârtie igienică, făină și alimente congelate după ce Guvernul a ordonat celor care sunt infectați cu coronavirus să se izoleze la domiciliu, transmite Reuters.

De exemplu, un magazin Lidl din cartierul Hackney nu mai avea paste, hârtie igienică, făină, conserve de pește și ulei, încă de joi noapte. O situație similară se înregistra la magazinul Sainsbury din Charlton sau la un supermarket Waitrose din cartierul financiar Canary Wharf, scrie Agerpres.

Tranzacție surpriză: Miliardarul belgian Marc Coucke, acționar la cluburi de fotbal și câștigător al show-ului TV MasterChef, semnează o nouă achiziție în România CITEȘTE ȘI Tranzacție surpriză: Miliardarul belgian Marc Coucke, acționar la cluburi de fotbal și câștigător al show-ului TV MasterChef, semnează o nouă achiziție în România

Șefii lanțurilor de supermarketuri din Marea Britanie i-au sfătuit pe cumpărători să nu intre în panică subliniind că pot menține rafturile pline cu produse, însă situația de pe teren arată că multe persoane au început să își facă stocuri de produse de bază.

viewscnt
Afla mai multe despre
magazin
lidl
rafturile goale
coronavirus