Platforma de livrare foodpanda lansează un nou serviciu în București

Platforma de livrare foodpanda lansează un nou serviciu în București
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Platforma de livrare foodpanda, deținută de grupul german Delivery Hero, lansează serviciul de livrare de cafea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru început, serviciul este disponibil doar în București, acesta urmând să fie disponibil și în orașe precum Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara.

Potrivit reprezentanților foodpanda, serviciul de livrare de cafea reprezintă o nouă linie de business, complementară serviciului de livrare de mâncare, acesta fiind deja disponibil în mai multe țări din Grupul Delivery Hero.

Teodorovici a înregistrat la Parlament 10 proiecte de lege, printre care impozitarea pensiilor speciale, fiscalizarea bacșișului, modificări la Prima Casă și Codul Fiscal. Finanțele pregătiseră ordonanțe, dar nu au intrat în Guvern CITEȘTE ȘI Teodorovici a înregistrat la Parlament 10 proiecte de lege, printre care impozitarea pensiilor speciale, fiscalizarea bacșișului, modificări la Prima Casă și Codul Fiscal. Finanțele pregătiseră ordonanțe, dar nu au intrat în Guvern

În prezent, clienții foodpanda pot comanda cafea de la peste 40 de cafenele din București, de la branduri precum: Tucano, The Coffee Shop sau Handsome Monk, dar și de la cafenele independente deținute de antreprenori locali, precum: UrBarn sau Teto. 

Aplicația foodpanda este prezentă în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Galați, Oradea, Craiova, Pitești, Arad și Ploiești, Târgu Mureș și Baia Mare și zonele metropolitane adiacente.

Platforma foodpanda este prezentă pe piața din România din 2013.

viewscnt
Afla mai multe despre
foodpanda
livrare cafea