Amazon va mări prețurile pentru a compensa impactul tarifelor aplicate de Trump produselor din China

Amazon va mări prețurile pentru a compensa impactul tarifelor aplicate de Trump produselor din China
scris 5 sep 2019

Amazon.com va fi nevoită să măreasă prețurile în SUA în medie cu 2,1% - 2,6%, pentru a compensa impactul tarifelor aplicate de administrația Trump produselor din China, estimează analiștii Bank of America Merrill Lynch, transmite Reuters.

Statele Unite au început duminică să impună tarife de 15% pentru o serie de produse din China, între care încălțăminte, smartwatches și televizioare cu ecrane plate, amplificând tensiunile comerciale dintre cele două țări, scrie News.ro.

Mari nereguli găsite la vânzarea de pește în hypermarketuri precum Auchan, Carrefour, Kaufland, Selgros sau Metro CITEȘTE ȘI Mari nereguli găsite la vânzarea de pește în hypermarketuri precum Auchan, Carrefour, Kaufland, Selgros sau Metro

Amazon va fi nevoită să majoreze prețurile în medie cu 2,1%, pe platforma sa principală, pentru a compensa impactul, în timp ce în cazul platformei comerciale destinate unor terțe părți prețurile vor crește în medie cu 2,6%, potrivit unei note a analiștilor BofA.

Compania de brokeraj estimează că retailerul online de mobilă Wayfair va mări în medie prețurile cu 4,6%.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
amazon.com
preturi
trump