Primul CEO român al Lagardère Travel Retail România

Primul CEO român al Lagardère Travel Retail România
scris 22 oct 2019

Compania Lagardère Travel Retail România l-a numit pe Marius Văcălău în funcția de CEO.

ULTIMA ORĂ Nouriel Roubini, "Dr. Doom", vine în România. Detalii AICI

De 12 ani parte din echipa de management a companiei și ocupând din 2011 poziția de COO, Marius Văcălău îi succede lui Stefan Picard, care va prelua de la aceeași dată poziția de Executive Vice President Commercial Development & Transformation în cadrul Duty Free Global, parte a Grupului Lagardère.

ANALIZĂ PROFIT TV Săptămâna a început cu un sentiment favorabil activelor de risc CITEȘTE ȘI ANALIZĂ PROFIT TV Săptămâna a început cu un sentiment favorabil activelor de risc

Primul CEO român al companiei s-a alăturat echipei în anul 2007, preluând funcția de Director Comercial (cu focus pe zona de achiziții și marketing) și raportând direct către CEO. Din 2011, Marius Văcălău a făcut tranziția către poziția de COO, integrând și coordonarea operațiunilor pe cele două business line-uri și zona de expansiune a rețelei de magazine. Tranziția către poziția de CEO a venit natural, având în vedere experiența sa extinsă în zona de business a Lagardère, precum și contribuția sa la dezvoltarea companiei.

Cu o experiență de 165 de ani în comerțul din zonele de tranzit, Lagardère Travel Retail este unul dintre principalii jucători de pe piața de Travel Retail, cu peste 4.100 de magazine pentru trei linii de afaceri: Duty-free & Luxury, Travel Essentials și Foodservice.

În România, compania este prezentă de peste 20 de ani pe piața de retail și operează o rețea de peste 270 de magazine pentru segmentele de News & Convenience, Gifts & Souvenirs și Foodservice, cu mai multe branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute și So! Coffee.

viewscnt
Afla mai multe despre
marius văcălău
lagardère travel retail