Producătorul de alimente cu specific tradițional Pofta Focului semnează parteneriate noi cu magazine locale

Producătorul de alimente cu specific tradițional Pofta Focului semnează parteneriate noi cu magazine locale
scris 5 nov 2020

Pofta Focului, producător de alimente cu specific tradițional din Iași, continuă extinderea la nivel național, prin listarea în noi lanțuri de magazine, în orașele București, Constanța, Cluj-Napoca, Reșița, Focșani, Roman și Bacău.

Pofta Focului a vândut în această perioadă în special prin băcănii și magazine de profil, dar și către clienți, prin comenzi directe. Pentru o băcănie, comanda medie este de 2.000 de lei, în timp ce persoanele fizice cumpără, în medie, de aproximativ 200 de lei. Pentru ultimele luni ale acestui an, compania estimează o creștere a comenzilor cu până la 10 - 15%. Pofta Focului a înregistrat vânzări de aproape 220.000 de lei.

Lanțul de cafenele 5 to go, bilanț optimist pentru 2020. Octombrie - cea mai bună lună de anul acesta CITEȘTE ȘI Lanțul de cafenele 5 to go, bilanț optimist pentru 2020. Octombrie - cea mai bună lună de anul acesta

În această perioadă, cele mai căutate produse au fost sortimentele de zacuscă și murăturile.

Pentru finalul acestui an, compania își propune să continue extinderea prin noi parteneriate pentru listarea produselor. În egală măsură, intenționează să achiziționeze utilaje noi care să susțină creșterea cantităților de producție.

Compania estimează că va atinge în 2020 o cifră de afaceri de până la 270.000 de lei, iar pentru 2021 Pofta Focului își propune modernizarea spațiului de producție. De asemenea, are în vedere achiziția de noi utilaje, ca și creșterea numărului de angajați, extinderea portofoliului de clienți și deschiderea unui magazin online.

viewscnt
Afla mai multe despre
pofta focului
alimente