Producătorul de vin Jidvei mizează pe online

Producătorul de vin Jidvei mizează pe online
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 sep 2017

Jidvei, unul dintre cei mai mari producători de vin din România, a deschis un magazin online de unde pot fi comandate vinuri din gamele Owner’s Choice și Mysterium, disponibile până acum în magazine.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Domeniul vinurilor a fost mai lent în adopția comerțului online, însă s-a înregistrat o creștere semnificativă a acestuia – conform unor studii, comerțul online cu vinuri a ajuns să reprezinte 4% din totalul vânzărilor la nivel global. Având în vedere faptul că vindem doar vinuri din gamele noastre de top, nu putem vorbi de ponderea online-ului din total business, însă dacă ne raportăm la vânzările corespunzătoare gamelor respective, ne așteptăm ca online-ul să ajungă la o pondere de 5-6% în primul an, urmând să crească până la 10-15% ulterior”, a declarat Maria Necșulescu, Director General Adjunct Jidvei.

Piața asigurărilor a crescut cu 8% în primele șase luni, la 5,04 miliarde de lei. City rămâne lider, brokerii și segmentul RCA scad ca pondere. Industria este profitabilă CITEȘTE ȘI Piața asigurărilor a crescut cu 8% în primele șase luni, la 5,04 miliarde de lei. City rămâne lider, brokerii și segmentul RCA scad ca pondere. Industria este profitabilă

Vinurile disponibile în magazinul online din Gama Owner’s Choice cuprind soiurile Sauvignon Blanc și Chardonnay – Ana, Fetească Albă și Pinot Gris – Maria, iar cele din gama Mysterium cuprind cupajele Rhein Riesling și Sauvignon Blanc; Traminer și Sauvignon Blanc; Pinot Noir, Chardonnay și Fetească Albă; și rose-ul Cabernet Sauvignon, Syrah și Pinot Noir. Până la sfârșitul anului, se urmărește și adăugarea unui vin spumant.

Grupul Jidvei este unul dintre cei mai mari producători de vin din România, având 2.500 de hectare de vie și crame la Jidvei, Tăuni, Blaj și Bălcaciu.

viewscnt
Afla mai multe despre
jidvei
magazin online
vin