Profi, Carrefour și Lidl au deschis noi magazine în această săptămână

Profi, Carrefour și Lidl au deschis noi magazine în această săptămână
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 26 feb 2016

Trei dintre cei mai mari retaileri prezenți pe piața locală, Profi, Carrefour și Lidl, și-au extins rețele în această săptămână: Profi cu patru magazine, în Slatina, Brăila și Constanța, Carrefour cu un supermarket în București, iar Lidl cu un magazin la Bușteni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rețeaua Profi, deținută de fondul de investiții polonez Enterprise Investors, se apropie de pragul de 380 de magazine, după deschiderea celor patru unități din această săptămână.

Magazinul din Slatina, județul Olt, functioneaza în format City și are o suprafață de 350 metri pătrați, la Brăila Profi a deschis un magazin standard de 533 metri pătrați, iar în Constanța a deschis două magazine, un City și un Loco (în localitatea Băneasa din jud Constanța).

Carrefour a deschis joi al 19-lea supermarket din București - Market Chilia Veche, cu o suprafață de 750 metri pătrați, primul din acest an, și a ajuns la un număr de de 107 magazine în acest format. În total, retailerul francez are o rețea de 190 de magazine în România, dintre a care 29 hipermarketuri Carrefour, 107 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact și un magazin online, dar și 4 magazine sub brandul Supeco.

Și discounterul Lidl a deschis joi un nou magazin, primul din acest an, la Bușteni, și numără în prezent o rețea națională de 193 unități. Lidl este parte a grupului german Schwartz, care mai este prezent în România cu rețeaua de hipermarketuri Kaufland.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
lidl
carrefour
magazine