Profi deschide un depozit, în cadrul CTP Park

Profi deschide un depozit, în cadrul CTP Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2020

Retailerul Profi, deținut de fondul de investiții Mid Europa, care deține cea mai extinsă rețea de magazine din țară, a inaugurat un depozit în cadrul CTP Park Bolintin Deal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Profi a început primele livrări de marfă către magazine de la noul sau depozit, primul care acoperă atât produse proaspete, cât și congelate.

AFI a anunțat când deschide mall-ul din Brașov CITEȘTE ȘI AFI a anunțat când deschide mall-ul din Brașov

“Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat și de altele,” a declarat Pawel Musial, directorul general Profi. “În 2022 vom avea depozite cu temperatura negativă în întreagă țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atragă până și mici furnizori locali care nu dețîn o astfel de infrastructură proprie.”

Nouă unitate logistică poate primi zilnic marfă de la 150 de camioane mari și poate încarcă 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreagă gama de temperaturi: ambient-dry, temperatura controlată – fresh și congelate.

Cu peste 21.000 de angajați în mai bine de 1330 de magazine proprii și magazine agent prezente în 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
profi
depozit
ctp