Profihairshop a investit 50.000 euro în relocarea magazinului din AFI Palace Cotroceni

Profihairshop a investit 50.000 euro în relocarea magazinului din AFI Palace Cotroceni
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 apr 2017

Profihairshop, retailer specializat în comercializarea de produse profesionale pentru îngrijirea părului, a investit 50.000 euro în relocarea magazinului din AFI Palace Cotroceni într-un spațiu mai mare din incinta mall-ului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Noul magazin este situat la parterul complexului comercial și are o suprafață de 64 metri pătrați. 

“Prin noua amplasare ne dorim să oferim clienților bucureșteni o experiență îmbunătățită de shopping, într-un spațiu extins și modern amenajat, în care au acces atât la produse de calitate, cât și la suportul unei echipe calificate pentru a oferi consultanță specializată. În urma  acestei relocari, magazinul Profihairshop din AFI Palace Cotroceni devine cea mai mare unitate a rețelei și ne așteptăm să înregistreze cele mai mari vânzări. Business-ul Profihairshop este în continuă extindere și în acest an estimăm o creștere de 20% a vânzărilor la nivel de rețea.” a declarat Klaus Reisenauer, Managing Partner Profihairshop.

La începutul acestui an, retailerul a investit suma de 85.000 euro în lansarea unui magazin Profihairshop în orașul Baia Mare. Pentru 2017 compania și-a bugetat investiții de aproximativ  500.000 euro, direcționate către deschiderea a 5 noi magazine și extinderea depozitului pe care aceasta îl deține în Sibiu.  

Kaufland deschide un nou magazin în Brașov, cel de-al 114-lea al rețelei la nivel național CITEȘTE ȘI Kaufland deschide un nou magazin în Brașov, cel de-al 114-lea al rețelei la nivel național

Lanțul de magazine Profihairshop reunește 27 de unități, localizate în București și în alte 9 orașe mari din țară, cuprinzând o suprafață comercială totală de peste 1.100 mp. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro, în creștere cu 38% față de anul 2015, iar pentru acest an estimează vânzări în creștere cu 20%.

Lansat în 2009, Profihairshop face parte din grupul dezvoltatorului imobiliar OASIS retail & development din Sibiu, condus de Klaus Reisenauer și Kurt Wagner. 

viewscnt
Afla mai multe despre
profihairshop
afi palace cotroceni