Programul Rabla pentru Electrocasnice - Bugetul s-a epuizat în 8 minute. Reclamații primite

Programul Rabla pentru Electrocasnice - Bugetul s-a epuizat în 8 minute. Reclamații primite
scris 3 dec 2021

Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice s-a epuizat în opt minute, iar Ministerul Mediului a anunțat că au fost generate 33.877 de vouchere. Mai mulți utilizatori reclamă că aplicația s-a blocat. "Așteptăm de la STS explicațiile tehnice", au afirmat reprezentanții ministerului.

Potrivit Ministerului Mediului, în a doua etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice au fost generate 33.877 de vouchere: 19.183 pentru televizoare, 9.592 pentru laptopuri și 5.102 pentru tablete, scrie News.ro.

Retailerul polonez de fashion Sinsay va fi prezent cu două magazine în proiectele Family Market, dezvoltate la Iași de compania Iulius CITEȘTE ȘI Retailerul polonez de fashion Sinsay va fi prezent cu două magazine în proiectele Family Market, dezvoltate la Iași de compania Iulius

Astfel, ultimul voucher a fost generat la ora 10.08.

Reprezentanții Ministerului Mediului au arătat că unii utilizatori au întâmpinat probleme din cauza "traficului uriaș".

"Așteptăm de la STS explicațiile tehnice. Funcționarea este garantată la 75.000 utilizatori/minut", au afirmat aceștia, menționând că în etapa de săptămâna trecută nu au fost probleme.

Mai mulți utilizatori au reclamat însă că sistemul s-a blocat și nu au putut genera voucherele înainte de epuizarea bugetului.

viewscnt
Afla mai multe despre
programul rabla pentru electrocasnice