Restaurantele premium ale Grupului City Grill, controlat de Dragoș Petrescu, ridică afacerile la 37,7 milioane de euro

Restaurantele premium ale Grupului City Grill, controlat de Dragoș Petrescu, ridică afacerile la 37,7 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 ian 2019

Grupul de restaurante City Grill, controlat de Dragoș Petrescu, a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, în creștere cu 11% față de anul anterior, creștere determinată de contribuția restaurantelor premium - Caru’ cu bere, Pescăruș, Hanu’ lui Manuc și Hanu’ Berarilor, care au fost și cele mai căutate, inclusiv pentru evenimente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea medie a bonului în anul 2018 în restaurantele din Grupul City Grill a fost de aproximativ 100 de lei, iar numărul de clienți a înregistrat o creștere de 10% față de anul precedent, fiind principalul motor al evoluției cifrei de afaceri. 

Românii au cumpărat online produse de 3,5 miliarde de euro și au bifat mai multe premiere. Ce îi convinge să se îndrepte spre e-commerce CITEȘTE ȘI Românii au cumpărat online produse de 3,5 miliarde de euro și au bifat mai multe premiere. Ce îi convinge să se îndrepte spre e-commerce

Pentru 2019, Grupul City Grill prognozează o creștere de cel puțin 10 procente, urmând să depășească un nou prag financiar de 42 milioane de euro. 

Extinderea Hanu’ Berarilor –Casa Soare, unde Grupul City Grill construiește o anexa care va avea rol de sala de evenimente și bucătărie, alături de reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș reprezintă proiectele majore realizate în 2018 în restaurantele existente. 

Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro, iar pentru 2019 sunt bugetate investiții în valoare de 3,5 milioane de euro.

Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

viewscnt
Afla mai multe despre
city grill
dragos petrescu
caru cu bere
pescarus
hanu lui manuc
hanu berarilor