Retailerul danez JYSK va deschide cel de-al 46-lea magazin din România, la Ploiești

Retailerul danez JYSK va deschide cel de-al 46-lea magazin din România, la Ploiești
scris 31 iul 2017

Retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă JYSK România, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va deschide la Ploiești cel de-al 46-lea magazin din țară.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2.500 de magazine în toată lumea.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

STUDIU Smartphone-ul își crește influența: 6 din 10 români majori care trăiesc în oraș pregătesc cel puțin o achiziție online de pe mobil până la finalul anului CITEȘTE ȘI STUDIU Smartphone-ul își crește influența: 6 din 10 români majori care trăiesc în oraș pregătesc cel puțin o achiziție online de pe mobil până la finalul anului

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 46 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș și Ploiești.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

În prezent, JYSK GROUP are peste 2.200 de magazine și 19.000 de angajați în 37 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
jysk
retailer mobila
decoratiuni